Fotoalbum: China Light Festival – Zoo Antwerpen

Ook deze winter viert ZOO Antwerpen Chinees Nieuwjaar met het lichtfestival China Light ZOO. Je leert in de indrukwekkende lichtsculpturen het oude China kennen, met zijn mythische dieren, symboliek en legendes. Dit alles wordt prachtig aangevuld met dromerige traditionele muziek en magische Chinese dansen. Tijdens een persopening konden de Themeparkfreaks mooie foto’s maken van de vele kunstwerken.

 

Tijdens het China Light Festival in de Zoo van Antwerpen wordt het park prachtig verlicht eens de zon onder is gegaan. Heel wat kleurrijke figuren zorgen voor een magische sfeer doorheen het park. Zo kan je onder andere een 4 meter hoge Boeddha ontdekken, een terracottaleger en een 15 meter grote walvis. De avondwandeling in deze magisch verlichte tuin krijgt bovendien een extra beleving want op vaste tijden geniet je op twee podia van traditionele dansen.

De Themeparkfreaks waren tijdens de voorstelling aan de pers aanwezig en maakten heel wat leuke foto’s.

China Light ZOO loopt van 1 december 2017 tot en met 14 januari 2018 (24 en 31 december uitgezonderd) en is geopend van 18u00 tot 21u30. Om de capaciteit te spreiden start de betoverende tocht om 18u, om 19u of om 20u.