Bouwwerken houten achtbaan Oscar’s Wacky Taxi gaan de hoogte in

Het Amerikaanse pretpark Sesame Place zal volgend jaar een houten achtbaan openen. Deze zal gebouwd worden door Gravity Group en krijgt de naam Oscar’s Wacky Taxi. Na de onthulling van de treintjes op pretparkbeurs IAAPA gingen de werkzaamheden in het park van start.

 

In het Amerikaanse park Sesame Place, een pretpark dat in het teken staat van de figuurtjes uit Sesamstraat, gingen de bouwwerken aan de nieuwe houten achtbaan Oscar’s Wacky Taxi de hoogte in. De draagstructuur staat al grotendeels overeind en kreeg een opvallende groene kleur.

De nieuwe achtbaan van Sesame Place zal een combinatie worden van hout en staal om te zorgen voor een soepele rit. Het wordt een achtbaan voor zowel thrillseekers als gezinnen. Oscar’s Wacky Taxi zal een hoogte van 12 meter krijgen. Het treintje zal over de 366 meter lange track razen en er zullen heel wat airtimeheuveltjes en bochten in het baanverloop voorkomen. De attractie zal toegankelijk zijn voor kinderen vanaf één meter, al zullen de kleine knapen weliswaar onder begeleiding van een volwassene moeten meerijden. Deze achtbaan wordt gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Gravity Group.

 

 

Bron en foto’s: Sesame Place