Wederom een nieuwe attractie bekend gemaakt voor Freizeitland Geiselwind

Freizeitland Geiselwind kondigt de ene nieuwigheid na de andere aan, gaande van nieuwe attracties, nieuwe horeca en een vernieuwd show aanbod. Het park is nog maar één jaar in handen van de nieuwe eigenaar en kende ondertussen al heel wat veranderingen.

 

Freizeitland Geiselwind kondigde wederom een nieuwe attractie aan, ditmaal opnieuw eentje voor de kids. Jungle Drop wordt een kleine vrijevaltoren, ideaal voor de kleine bezoekers die al een beetje thrill willen ervaren. De toren zal afkomstig zijn van de Italiaanse bouwer SBF Visa Group.

Eerder kondigde het park al aan dat er een Splash Battle geopend wordt met Piraten-Sumpf en een kinderattractie met Dactari-Farth. Jack’s Hideout wordt dan weer een interactieve Walktrough attractie. Ook met Tuki’s Wild Amazone denkt het park aan de jongste bezoekers, deze kunnen hier met een kano varen.

 

 

Bron en foto: Freizeitland Geiselwind