Ketnet viert 20e verjaardag in Plopsaland De Panne

Na de eerste gigantische ‘Throwback Thursday’-party’s voor jongvolwassenen in het Sportpladijs ter ere van 20 jaar Ketnet, trekt de kinder- en jeugdzender op 2 en 3 december met meer dan 30 Ketnet-gezichten naar Plopsaland De Panne om het feest verder te zetten.

 

Op 1 december 2017 is het exact 20 jaar geleden dat Ketnet voor het eerst de ether in ging. Deze unieke festiviteit wordt deze week uitgebreid gevierd in het Sportpaleis met een grote, muzikale ‘Throwback Thursday’-party voor de Ketnetters van toen. Dit weekend, op 2 en 3 december, is Plopsaland De Panne aan de beurt. Op die manier zorgen Ketnet en Plopsa ervoor dat de huidige generatie Ketnet-fans ook kunnen meevieren.

 

Tijdens dit ’20 jaar Ketnet’-feestweekend zijn er meer dan 30 Ketnet-gezichten van de partij om alle bezoekers ontmoeten. Olly Wannabe en de Ketnet-wrappers zorgen aan de Kiosk op het Dorpsplein voor een warme verwelkoming. Daarnaast staan er gedurende deze dagen verschillende Meet & Greets op het programma met de Sturmtroopers, Galaxy Park en de Helden. De vrienden van Trix zorgen op zaterdag 2 december voor een snuifje magie in het park met een verrassende goochelact.

 

Bezoekers die van wat meer actie houden, kunnen hun tricks op de Schaatspiste tonen in aanwezigheid van de Helden, Sturmtroopers en de Wrappers. Nadien verzamelen alle Ketnet-gezichten zich in een kleurrijke parade die samen met de Plopsa-figuren doorheen het park trekt. Aansluitend geeft de KetnetBand een swingend optreden op de Kiosk. Om de 20e verjaardag van Ketnet extra feestelijk te maken, is er zaterdagavond een spetterend vuurwerk voorzien.

 

Natuurlijk zijn gedurende deze dagen ook Wickie & Halvar, Kaatje & Viktor, Mega Mindy & Mega Toby, Piet Piraat & Berend Brokkenpap en Bumba & Bumbalu aanwezig om jong en oud te begroeten.