Halloween in Kernie’s Familienpark

Wanneer de heksen lachend in hun magische drankje roeren, in een enge keuken en achter elke hoek grappige, maar enge zombies voetbal spelen met pompoenen, dan is het Halloween in Kernies Familienpark.

 

Graaf Kernie-cula heeft bevestigd persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de weekends van 21 tot 22 oktober en 28 tot 29 oktober. Hij brengt zijn aardige monsters en geesten mee, maar het blijft leuk voor kinderen. Enkel van zijn vrienden vlogen over uit Transsylvanië. De Pompoenman patrouilleert voor zijn huis, net als andere Halloweenpersonages. Zelfs Graaf Dracula, de oom van Kernie-cula, zal aanwezig zijn, met zijn doodskist. Hij zal te vinden zijn in het brouwerijmuseum, omringd door piraten. Het gerucht gaat de ronde dat een gevecht tussen hem en zijn zombies hem zal wakker houden. Meer details zijn er niet bekend, maar het zal luidruchtig en opwindend worden!

In het herfstlandschap van wonderland Kalkar zijn er echter ontelbare en mooie verrassingen te ontdekken tussen pompoenen, bloemen, stro en maïs. Van het welkomstdrankje met de heksen tot pompoenen en het roosteren van marshmallows. Op de horrorcamping wordt het zeer spannend. Wie zal uit zijn tent kruipen en triomferen?

De keuken zal niet ongebruikt blijven. Bovenop de lekkere versnaperingen, zal er een heerlijke pompoensoep geserveerd worden door de huiskok.

De dappersten kunnen zich dit jaar wagen aan het Grusellabyrinth. Welke zombie duikt eerst op uit de dikke mist? Wie weet kan je je metgezellen zo bang maken dat ze terug in hun graf kruipen. Er zal ook een parade zijn, met alle duistere schepsels van de nacht.