Johnny Depp en cast van Pirates Of The Carabian verrassen fans in Disneyland Paris

Gisteren konden de gasten van Disneyland Paris hun ogen niet geloven toen de de cast en crew van Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge (*), het langverwachte volgende hoofdstuk in de beroemde franchise, van boord gingen voor een galjoen dat was afgemeerd in het Disneyland Park voor de release van de nieuwe film. Het evenement, waarbij Johnny Depp, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Javier Bardem, regisseurs Joachim Ronning en Espen Sandberg en producent Jerry Bruckheimer aanwezig waren, vierde het wereldwijde filmfenomeen dat geïnspireerd is op de geliefde attractie Pirates of the Caribbean. Om de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris te vieren heropent de attractie haar deuren op 24 juli met twee nieuwe scenes inclusief Jack Sparrow, die voor het eerst in Europa opduikt in een aantal van zijn onvergetelijke passages.

 

Bij aankomst in het Disneyland Park werden de cast en crew met een daverend applaus onthaald door fans en andere beroemdheden. Na een spectaculaire show van 25 acrobaten en dansers die gekleed als spookzeelieden een zinkend schip begeleidden, kwamen de cast en crew op het podium om het publiek te begroeten en vragen te beantwoorden. Ze namen ook de tijd om handtekeningen uit te delen en selfies te maken met de fans, voordat zij als verrassing aanschoven bij de Europese première van de film in Gaumont Disney Village. Het evenement werd door middel van een live stream uitgezonden in een aantal IMAX bioscopen in Europa. Tal van internationale en Belgische beroemdheden tekenden present. Dimitri Vegas en vriendin Anouk Matton maar ook Staf Coppens en zijn vrouw Monique en kinderen Beau en Nora, waren aanwezig om dit “Pirates weekend” te beleven.

Tijdens een uitzonderlijk “Pirates” weekend, dat deel uitmaakt van de festiviteiten voor de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris, konden gasten genieten van de spanning en sensatie die Pirates of the Caribbean met zich meebrengt. De tweedaagse viering zat vol met verrassingen waarbij de gasten groepjes muzikanten gekleed als piraten konden tegenkomen, aan tatoeage workshops konden deelnemen met de zee als thema en foto’s en selfies konden maken op nieuwe fotolocaties. Als klap op de vuurpijl konden gasten genieten van een nog nooit eerder vertoonde toevoeging in de avondshow Disney Illuminations. Een prachtige manier om de 25ste Verjaardag te vieren.

 

Ontdek Jack Sparrow in de vernieuwde Pirates of the Caribbean attractie vanaf 24 juli in Adventureland in het Disneyland Park.

 “Yo Ho, Yo Ho, A Pirate’s Life for Me…” De Pirates of the Caribbean attractie werd voor het eerst in 1967 geopend in Disneyland (California) en maakt deel uit van Disneyland Paris sinds de opening in 1992. Voor de 25ste verjaardag van Disneyland Paris heeft de attractie een complete make-over ondergaan en keert het terug met nieuwe verrassingen. Opgelet Jack Sparrow fans! De meest gezochte piraat van dit jaar zal zijn debuut maken in de attractie in Europa, door te verschijnen in een aantal van zijn onvergetelijke passages.

 

Ontdek Pirates of the Caribbean in de nieuwe avondshow Disney Illuminations in Disneyland® Paris

Ontmoet Jack Sparrow in de spectaculaire en avontuurlijke avondshow Disney Illuminations, een van de grootste nieuwe shows voor de 25ste Verjaardag van Disneyland Paris. Deze gloednieuwe show is een technisch hoogstandje boordevol geluid, licht, projecties, fonteinen en adembenemende pyrotechnische effecten. Elke avond vormt het Kasteel van Doornroosje het decor voor een boeiende reis met de helden van enkele van ’s werelds grootste animatie –en, voor de eerste keer ooit, live action films! Zie hoe Jack Sparrow’s legendarische schip, The Black Pearl, deel uit maakt van een oogverblindende zeeslag. Een nieuwe manier om elke avond in Disneyland Paris van Pirates of the Caribbean te genieten.

 

(*) PIRATES OF THE CARIBBEAN: SALAZAR’S REVENGE vanaf 24 mei in de Belgische cinemazalen

Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.

 

nog meer foto’s: