Energylandia kondigt de komst aan van een nieuwe achtbaan in 2017

Het  snelgroeiende Poolse pretpark Energylandia blijft verbazen, dit jaar opende het park nog een nieuwe gelanceerde achtbaan, maar ook volgend jaar zou het park meerdere nieuwe attracties, waaronder opnieuw een achtbaan gaan openen. 

 

Energylandia opende dit jaar de nieuwe achtbaan ‘Rollercoaster Formula 1 ‘ waarin je ritje maakt aan 80 km/u, waarbij je gelanceerd wordt en doorheen 3 inversies gaat. Voor deze achtbaan koos men voor een volledig nieuw type achtbaantrein, die het comfort enorm verhoogt. De leverancier van deze achtbaan was het Nederlandse bedrijf Vekoma.

Ook voor volgend jaar maakte het park bekend dat er heel wat nieuwigheden op de planning staan, ongeveer een dozijn, vertelt het park op hun facebookpagina. Welke nieuwigheden er precies zullen komen, dat blijft momenteel nog even geheim. Toch lichtte het park al een tipje van de sluier door te vertellen dat er minstens één nieuwe achtbaan zal komen, opnieuw gebouwd door Vekoma.

De plaatsen voor de nieuwigheden staan al wel al aangeduid op het parkplan.

© Energylandia
© Energylandia

Welk type achtbaan het zal worden, dat blijft momenteel nog even gissen. Wat ook duidelijk op het parkplan te zien is, is dat het park volgend jaar een parkhotel hoopt te bouwen.

 

Bron en foto’s: Energylandia