Walibi Rhône-Alpes opent opnieuw een nieuwe attractie in 2017

Het Franse Walibi park, Walibi Rhône-Alpes, postte een teaser op haar facebookpagina waarmee ze aankondigen dat er volgend jaar opnieuw een nieuwe attractie naar het park komt. Welke deze zal worden blijft voorlopig nog geheim. Deze attractie zal niet de enige nieuwigheid worden in 2017, enkele dagen geleden werd er ook al geteased met een nieuw restaurant.

 

Dit jaar opende in Walibi Rhône-Alpes de houten achtbaan Timber, rond deze achtbaan ontstond een geheel nieuwe themazone, waarin ook de nieuwe attractie VOLT-O-VENT opgenomen werd, een dansende boerderij van Zamperla. Ook in 2015 werd er in het park geïnvesteerd met een grote renovatie van de bootvaart Tam Tam Tour.

De golf aan investeringen blijft aanhouden, zo zal het park volgend jaar opnieuw een nieuwe attractie en een restaurant openen. Veel wil het park hierover niet prijsgeven, enkele teasers werden gedeeld op de facebookpagina van het park.

Op deze teasers zien we het nieuwe restaurant, althans de aankondiging dat het er komt. Op de afbeelding zien we dat het mogelijk om een hamburger restaurant gaat, tussen de hamburger zien we een hele hoop tandwielen, wat een hint naar de aankleding en thema moet zijn. De nieuwe attractie zal mogelijk een mijn thema krijgen, zoals te zien is op de afbeelding. We zien hier mijnkarretjes volgeladen met goudblokken.

 

Bron en foto: Walibi Rhône-Alpes