Blokhutten voor Schwaben Park

Het Duitse Schwaben Park wil zich in de toekomst ook gaan profileren als een pretpark met overnachtingsmogelijkheden. Deze zomer zal men beginnen aan de bouw van 5 blokhutten, gelegen naast het park. Het park heeft een uitstekende ligging als pauzemoment tijdens je doortocht naar het zuiden (bijvoorbeeld Italië).

 

De hutten zullen een oppervlakte hebben van 40 m² en zullen worden voorzien van alle comfort: een keuken en een zitruimte, een moderne badkamer en 2 slaapkamers staan ter beschikking van de bezoeker. Elke blokhut wordt voorzien van een terrasje waar het heerlijk verpozen is als het zonnetje schijnt.

In de zomer kan je uiteraard ook lekker bbq’en.  Hiervoor zal een apart plekje worden voorzien. Mocht je op zondag geen zin hebben om zelf het eten gereed te maken, dan kan je een heerlijk ontbijtje/maaltijd bestellen aan de receptie.

Men hoopt deze 5 nieuwe blokhutten in 2017 te kunnen openen voor het grote publiek. In dit jaar zal ook de nieuwe attractie ‘Rundboot-Fahrt’ openen in Schwaben Park, een rustige bootvaart langsheen verschillende sprookjestaferelen. Deze attractie werd overgekocht van het Duitse Heide Park (Märchenfahrt 1994-2016).

De achtbaanliefhebber kan zijn hartje ophalen op ‘Force one’, een stalen achtbaan met een topsnelheid van 70km/h, afkomstig van de bouwer Zierer. Neem zeker ook eens plaats in de Bobsled Coaster of de rodelbaan en breng een bezoekje aan één van de dieren. Wil je het liever wat rustiger, kom dan tot rust in het reuzenrad of gondelbaan. Hou je liever van waterplezier, hol dan naar de nautic jet of de log flume van het park.

 

Bron: Parkerlebnis