Meer info over grootste waterpark van Frankrijk

Op zo’n 25 km van La Rouche sur Yon, opent dit jaar een nieuw waterpark. Nu is er meer informatie bekend gemaakt over dit waterpark dat de naam O’Gliss Park zal krijgen.

Terwijl de bouw volop bezig is laat het park al een aantal zaken weten, zoals openingsuren, tarieven en attracties. Het waterpark zal opgedeeld worden in 4 gebieden. In het eerste gebied het Ludo’park zal je een zwembad vinden dat vooral voor kinderen bedoeld is. Je kan er leuke activiteiten en spelletjes spelen in een unieke setting. De ouders kunnen ondertussen genieten op de vele ligstoelen rond het zwembad.

L’aquatower is een waterspeeltuin met 4 glijbanen, Le P’tit Kamikaze heeft 3 glijbanen, L’aquaspray is een splash park en Le Gallion is een waterspeeltuin aangekleed als een piratenboot

In het Sunset Playa gebied kan je vooral genieten van de zonnestralen terwijl je aan de rand van het golvend water ligt. Dit is de ideale plaats om een kleurtje te krijgen, maar je kan ook de schaduw opzoeken onder de palmbomen. En dat is niet alles je kan hier ook genieten van lekkere tapas van de tapas bar.

Spanning verzekerd in het Exploral’O gebied. Dompel je onder in een weelderige wereld van wilde rivieren in een unieke omgeving. Meer dan 400m aan rivieren vind je hier terug. En echte ervaring dus.

Speed river, een 70m snelle rivier: Colorado, adrenaline en plezier verzekerd in deze 120m lange rivier. Niagara ben jij het snelst beneden op deze 90m lange rivier? Het zal een intense race worden om het record te breken. Indiana, deze 120m lange rivier kan je afvaren in banden voor 2 of 4 personen.

De glijpret kan starten in de Délir’ space zone. Klaar om je grenzen te verleggen in deze 12 verschillende glijbanen? We sommen ze hier even op.

De glijbanen zijn onderverdeelt in 3 categorieën. Onder de groene categorie vallen de glijbanen body slide, tunnel body slide en rafting slide. Deze glijbanen kan je betreden vanaf 1.10m.

Onder de categorie rood en blauw vallen 6 glijbanen: Twister 1 en 2 , Flying boat, Turbo Lance, Mulsti surf en space boat.

De laatste categorie is zwart. Hieronder vallen de thrill glijbanen. De Looping Rocket is uniek in Frankrijk, je hebt er ook nog de Freefall en Kamikaze.

Het park is open vanaf 25 juni tot 4 september 2016, dit van 10.00u tot 19.00u. Kostprijs voor volwassenen is € 29, kinderen van 5 tot 10 jaar en senioren 65 + is € 19.50 en kinderen van 2 en 3 jaar is € 10. Parkeren is gratis.

 

Bron: wonderworldweb

Foto: wonderworldweb