Djinn werd geopend in Toverland

Djinn is de naam van de nieuwe zweefmolen van Attractiepark Toverland. Op 15 december 2015 mocht de attractie haar eerste rondjes  draaien. De nieuwe zweefmolen wordt bewoond door vier bijzondere geesten.

Djinn is gelegen vlakbij de ingang van het Land Van Toos en kreeg een Oosters tintje. De zweefmolen werd gebouwd door het Nederlandse bedrijf Wooddesign, die ook de nieuwe zweefmolen van Plopsaland De Panne bouwde en zal instaan voor de bouw van de zweefmolen die volgend jaar opent in Holiday Park.

Bij de attractie staat een magische toverlamp, waarin vier geesten wonen, De namen van de geesten mochten door de fans gekozen worden, zij kozen voor Dabir, Bubbah, Tovar en Alimah. Net als de vorige zweefmolen ‘Sim Sa La Swing’, draait deze tegen de klok in, wat een uniek gegeven is.

Dankzij deze nieuwe molen, krijgen de kleinste gasten de kans ook van een ritje te genieten, er werd gekozen voor zowel één- als tweepersoonszitjes. Hierdoor kunnen kleinere bezoekers vanaf 1.00 meter nu samen met een volwassene de attractie ervaren.

Bij deze attractie hoort een verhaal en ook aangepaste muziek, voor het sound design stond EyeMovement in.

 

Bron en foto’s: Toverland