Conneaut Lake Park wil waterpark heropenen in 2016

Als alles volgens plan verloopt, zal het waterpark van Conneaut Lake Park volgend seizoen heropenen, wat voor het park een grote stap vooruit is. In 2014 werd het faillissement aangevraagd voor dit park. Op die manier kreeg het park meer tijd om alles terug op een rijtje te krijgen. De reorganisering van het park includeert ook de heropbouw van het waterpark. Er moet een schuld ingelost worden van bijna €4 miljoen.

De groep Trustees of Conneaut Lake Park, die opgericht werd voor de reorganisatie en heropbouw is momenteel bezig met het onderzoeken hoe men het waterpark weer kan heropenen. De CEO van het park, Mark Turner vindt het zeer belangrijk voor de toekomst dat het waterpark heropent.

Het waterpark bevat een lazy river, glijbanen en heel wat andere waterattracties, die nu tien jaar stil stonden. “We testen momenteel alle installaties om te kijken of er lekken zijn,” vertelt Mark Turner over de lazy river. Het lijkt er op dat er water lekt wanneer men hem volledig vult, maar eens het water onder een bepaald niveau gedaald is, stopt het lekken.

“We zullen de motoren moeten herstellen en de mechanische dingen vervangen. Dat is allemaal best doenbaar, maar we moeten daar nu aan beginnen, willen we volgend seizoen openen.”