Halloween in Mirabilandia is gruwelijker dan ooit

Vanaf oktober is het Halloween in Mirabilandia. Overdag vindt er een familievriendelijk Halloweenevent plaats. Heksen, vleermuizen, kruipende schepsels …. ze zijn er allemaal. Maar vanaf dat de zon ondergaat wordt het pas echt bibberen in het park!

Gedaan met het plezier… Tijd om te gillen!!

Voor de jongere bezoekers is er een aangepast Halloween gebeuren.

Kinderen genieten van heel wat lieve heksen, trollen en spoken. Doorheen de dag vindt ook de live show Monster High plaats.

Vanaf 18.00 uur is het pure horror die heerst in het park! Bloeddorstige zombies komen tot leven als het donker wordt. Ze hebben honger en de jacht kan beginnen…

 

De 5 mazes:

Mortal Circus: Wanneer je dit sinistere circus betreedt, zal je ontdekken dat jij de hoofdact bent! Je zal doolhoven moeten overwinnen, enge gangen en valkuilen… Maar dat alles is niks in vergelijking met de enge clowns.

Grindhouse Hotel: Dit hotel ziet er rustig maar misschien een beetje vervallen uit, je zal snel ontdekken dat het veel erger is dan het lijkt! De vloek die neerstreek op het Grindhouse Hotel zal ook jou treffen.

Cannibal Voodoo: Het is nooit een goed teken wanneer je op een mysterieus eiland belandt.  De inwoners zijn meesters in de voodoo kunst en het opjagen van mensen… Niemand ontsnapt aan hun vreselijke rituelen en jij bent geen uitzondering!

Phobia: Er bestaan donkere krachten waarmee niet gesold kan worden, limieten die niet overschreden mogen worden en donkere grotten waar niemand in durft. Phobia neemt je mee op een reis doorheen jouw grootste angsten. Eens je dit huis betreedt zal je dat snel ontdekken… Jouw ergste nachtmerrie zal realiteit worden.

Voor deze maze moet extra betaald worden.

Acid Rain: New York, het jaar nul. De wereld is vernield door giftige regen. De overlevenden worden gedwongen zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, verdeeld in clans vechten ze om de heerschappij van de wereld.

De wereld is niet meer hetzelfde, geen spoor meer van menselijkheid. Ziekenhuizen worden overvallen, medicatie geraakt op, men zal vechten tot het einde om voedsel en water te vinden.

De wereld is om zeep, de clans jagen op de mensen, de geïnfecteerden werden gedood, onthoofd en gebruikt als reserve delen voor het leger.

Zij die niet geïnfecteerd zijn, worden opgegeten nadat hun bloed wordt weggezogen. Dat is het lot voor zij die de grens van New York zullen overschrijden. Wordt jij de volgende?

Dit evenement vindt elke zaterdag en zondag plaats in oktober, alsook op 1 november. Op zaterdag blijft het park geopend tot 22.00 uur.