Kandidates Miss België bezoeken Plopsaland De Panne

Net zoals vorig jaar bezochten de kandidates van Miss België Plopsaland De Panne op de nationale feestdag.

 

Plopsaland De Panne is geen onbekend terrein voor de organisatie Miss België. Voor het derde jaar op rij zal de missverkiezing plaatsvinden in het Plopsa Theater. Huidig Miss België, Annelies Törös, zal daar haar kroontje overhandigen aan de kersverse Miss België 2016.

In aanloop naar deze jaarlijkse verkiezing zet de organisatie Miss België verschillende activiteiten op voor de kandidates. Net zoals vorig jaar vereerden de meisjes Plopsaland De Panne met een bezoekje. De kandidates lieten zich helemaal gaan op de verschillende attracties en genoten zichtbaar van de leuke shows. “We zijn heel tevreden over de samenwerking met de organisatie Miss België, het is een eer dat ze voor ons park kiezen”, aldus parkmanager Wim Wauters.

Plopsaland De Panne ontving de 120 kandidates met open armen op onze nationale feestdag. “Het is niet toevallig dat we net op deze dag het park bezoeken”, vertelt organisatrice Darline Devos. “Miss België is de ambassadrice van het land, dus viert onze organisatie feest op onze nationale feestdag. Plopsaland De Panne is als grootste pretpark van België de geschikte plaats hiervoor.” Als afsluiter van hun dag paradeerden de meisjes mee in de Plopsa Parade.

 

Foto’s: Plopsaforfans