Nieuwe vakantiebrochure Duinrell

Op www.duinrell.nl/brochure is de nieuwe brochure van Vakantiepark Duinrell beschikbaar.
In deze brochure is de belevingswereld te vinden van het park met alle mogelijkheden en het kenmerk ‘familieplezier in de natuur’.

In 80 jaar groeide Duinrell uit tot een nationaal en internationaal fenomeen. Vele families en vrienden beleefden in de loop der jaren een onvergetelijke tijd op Duinrell.

De brochure toont op overzichtelijke wijze alle informatie over de Duingalows, de camping, de lodgetenten, het Duinhostel, het attractiepark, het Tikibad, de activiteiten, de omgeving, de La Place Restaurants en het winterseizoen.

Op de website van Duinrell zijn vele facetten van het familiepark te ontdekken: via de plattegrond 360° panoramafoto’s en video’s die door gasten zijn gemaakt.

Het attractiepark is bij een verblijf op Duinrell inbegrepen. Voor de Duingalow-gasten is twee uur verblijf in het Tikibad tussen 10.00 uur en 14.00 uur gratis. De campingasten kunnen tegen een voordelig tarief gebruikmaken van het Tikibad. Bij verblijf in de winterperiode (november tot en met maart) is het Tikibad onbeperkt toegankelijk. Tijdens de weekenden en in de kerst- en krokusvakantie worden in en rond Duinrell Plaza veel activiteiten georganiseerd.

Dit jaar is het attractiepark in de kerstvakantie van 20 december 2014 tot en met 4 januari 2015 in samenwerking met Sanoma-uitgevers omgetoverd tot een Winter Wonder Park Duinrell.

 

Foto: TPF