Sinterklaas maakt zijn opwachting in Plopsa Indoor Hasselt

 

Sinterklaas brengt op 22, 23 & 29 november en 6 & 7 december een bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt. Na hun feestelijke intrede in het land afgelopen weekend, kan jong en oud de Sint en zijn Zwarte Pieten dus welkom heten in het indoorpretpark. Iedereen krijgt de kans om de goedheiligman een bezoekje te brengen op zijn troon en hem persoonlijk een wenslijst of mooie tekening bezorgen.

 

15628043470_22a765b2be_m

 

Op 22, 23 & 29 november is er bovendien extra animatie met de danspieten voorzien. Zij nodigen bezoekers uit om samen met hen te dansen, aan te sluiten bij een dolle polonaise en te spelen in een kleurrijke confettiregen. Daarnaast is er ook nog de dagelijkse Bumba Show in het theater. Om de dag in pracht en praal af te sluiten krijgen kinderen ten slotte een zakje vol lekkers mee naar huis.

 

Bron en foto: Plopsa