Winterwonderland 2017: Phantasialand

De winter is de mooiste tijd om naar een pretpark te gaan. Phantasialand is één van de winterpretparken bij uitstek. Gave attracties, spectaculaire shows en een zee van licht. Een ware winterse belevenis. Zeg nou zelf, welk pretpark is er nou in de winter helemaal open? Dat maakt onze openstelling uniek! De winterperiode staat in het teken van warmte en gezelligheid. De feestdagen staan voor de deur, de Kerst komt eraan. Breng tijd met je familie of vrienden door in het wonderlijke en winterse Phantasialand. Ontdek Wintertraum!Het pretpark is prachtig verlicht, talloze versieringen, kerstbomen en een schaatsbaan brengen jou in een een magische sfeer. Een winteropening zoals alleen Phantasialand dat kan.

 

Het hele attractiepark is prachtig gedecoreerd en verlicht met duizenden lichtjes om deze wondermooie winterdroom voor de hele familie compleet te maken. Ervaar de schaatsbaan, de winterse lekkernijen, de gezellige vuurhaarden en natuurlijk de spannende attracties en de bijzondere shows!

Voor de allerkleinsten zijn er diverse kinderattracties en natuurlijk zijn er vele attracties voor het hele gezin of voor de echte waaghalzen. Beleef deze winter onder andere Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld! En stap samen in de spectaculaire hangende achtbaan Black Mamba, als je durft. Of ga met de hele familie in Maus au Chocolat en bepaal wie de beste muizenjager van Berlijn is. In de zomer van 2016 opende in Phantasialand het nieuwe mysterieuze themagebied Klugheim, waar je je in de Middeleeuwen waant. Hier beleef je niet alleen de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld – Taron – maar vind je ook de allergrootste familie-boomerang-achtbaan Raik. Ook in de winter ervaar je deze spectaculaire achtbanen, want zij zijn zelfs geopend bij temperaturen van -10°C!

Ook de spectaculaire wintershows zullen jong en oud verrassen! Aanschouw Tiempo de Fuego in de wereld van wildwaterbaan Chiapas, het bijzondere samenspel van licht en videomapping geeft het verloop van de vier seizoenen weer. Aan het eind van elke dag neemt The Magic Rose – Spirit of Light bezoekers mee in een schitterend wintersprookje dat niemand snel zal vergeten. Als afsluiter van de perfecte winterdag zal een prachtig vuurwerkspektakel de donkere hemel verlichten boven het winterse decor van het oude Berlijn.

 

 

Van 24 november 2017 tot en met 14 januari 2018 bent u van 11:00 tot 20:00 uur van harte welkom om het spektakel te beleven, onze met zorg voorbereide wintershows te bewonderen en van dagelijks vuurwerk te genieten tijdens Phantasialand Wintertraum!

 

Op de volgende dagen is Phantasialand Wintertraum gesloten: 24 december 2017, 1 januari 2018, 8 en 9 januari 2017.

Opgelet: 26 november (Dodenzondag) is een zogenaamde stille feestdag. Dat betekent dat tot 18.00 uur geen muziek in het park te horen zal zijn en er tot dit tijdstip geen shows plaats vinden. Van 18:00 uur t/m 20:00 uur kunt u nog één voorstelling per show beleven, alsmede “The Magic Rose” met een groots slotvuurwerk (onder gunstige weersomstandigheden) ter afsluiting van een phantastische Wintertraumdag.

Houdt u er rekening mee dat op 31-12-2017 aangepaste openingstijden gelden: 11:00 tot 18:00 u.