Nieuw themagebied voor Legoland Deutschland

Om de 15de verjaardag te vieren van het Duitse Legopark, gelegen in Günzburg zal het park vanaf 1 april bij de opening van het nieuwe seizoen een volledig nieuw themagebied aanbieden. Het nieuwe gebied zal draaien rond de leefwereld van de Ninjago-figuren. Dit wordt de grootste investering voor het park in haar bestaan. Het gebied zal ongeveer 7000 vierkante meter beslaan en heel wat interactief plezier bieden.

 

De nieuwe attractie NINJAGO THE RIDE zal een nieuwe dimensie geven aan dit attractietype. Door unieke en innovatieve technologie zal jong en oud zich amuseren door eenvoudigweg via handgebaren in de actie te treden. Tijdens het rijden door een tempel in legothema trainen ze in verschillende NINJAGO 3D-scènes hun ninjavaardigheden. Aan boord van speciale NINJAGO-voertuigen kunnen passagiers hun virtuele tegenstanders schokgolven toegooien, zoals vuurballen, ijsfonteinen en luchtgolven. Effecten zoals licht en mist zorgen voor de perfecte illusie.

Legoland CEO Martin Kring is bijzonder blij met de komst van deze nieuwigheid: “Een volledig nieuwe themazone om ons 15-jarig bestaan te vieren. Wat kunnen we nog meer verlangen? Vooral de aantrekkingskracht van NINJAGO THE RIDE zal ongelooflijk zijn. Deze attractie past perfect bij ons interactieve parkconcept.”