Marc Terenzi Horror Nights komen terug naar Europa-Park

Na 2 jaar afwezigheid is Marc Terenzi terug om het Halloween event van Europa-Park tot een succes te maken. De Amerikaanse popzanger en directeur Michael Mack hebben terug een overeenkomst voor het Halloween event van 2015.

De popzanger en Europa-Park werken al sinds 2007 samen voor het Halloween event. De zanger wou graag een echt Amerikaans Halloween feest naar Europa-Park brengen. De ervaring om in een echte horror film te zitten. En dat idee had succes. Want het event won tal van prijzen. Het had zoveel succes dat het zelfs de Amerikaanse toppers Universal, Disney, Busch Garden’s en Knott’s Berry Farm van de troon stootte.

Alles wat je zag op dit Halloween event kwam van Marc Terenzi. Hij was eigenaar, schrijver, director en ontwikkelaar van het hele event. In 2009 bracht hij Vampire Club naar het park, een volledig Halloween gethematiseerde  afterparty. Iedereen was verkleed als vampier, en het was een schot in de roos. In 2010 bracht hij ook nog eens een Halloween rock show op de ijspiste naar het park.

In 2012 stopte de samenwerking tussen beiden en zo kwam er in 2013 en in 2014 een Halloween event zonder de leiding van Marc Terenzi. Maar daar komt dus voor 2015 een einde aan. Marc Terenzi en zijn vriendin Myriel Brechtel gaven op hun blog al prijs dat de fans een nieuwe beangstigende ervaring kunnen verwachten.

Bron: parkerlebnis.de, Wikipedia