Nieuwe eigenaars voor attractiebedrijf Most Revisie

Most Revisie is het bedrijf van Hennie van der Most, het houdt zich vooral bezig met reparaties en renoveren van attracties. Nu blijkt het bedrijf verkocht te zijn aan de drie managers van het bedrijf. Van der Most kan zich zo beter richten op de bouw van zijn nieuwe pretpark.

 

De overname blijkt al enkele tijd geleden gebeurt te zijn, vertelt één van de nieuwe managers. Alleen werd het nieuws ervan nog niet naar buiten gebracht. Het bedrijf doet tal van onderhoudswerken, vooral in pretparken zoals Walibi Holland, Slagharen & Movie park. Zeer recent was het bedrijf nog betrokken bij het aanpassen van nieuwe steunpalen van de Condor achtbaan in Walibi Holland en de revisie van de Schwarzkopf Enterprise in Slagharen.

De nieuwe eigenaars Egbert Scholten, Renzo Haverkort en Rens van ’t Zand zijn al enkele jaren in dienst binnen het bedrijf. Scholten gaat zich richten op de metaalbouw, terwijl Haverkort zich bezig houdt met de attractieafdeling, en van ‘t Zand staat in voor de boekhouding. En met de komst van attractiepark Rotterdam hebben ze er al zeker en vast een klant bij.

 

Bron: Looopings

Foto: Walibi Holland