Eigenaars Belgisch kinderpretpark Mega Speelstad hebben plannen voor 2de vestiging

De eigenaars van het kinderpretpark Mega Speelstad in Wechelderzande, op 20 minuten rijden van Bobbejaanland, hebben plannen om een tweede vestiging te openen. Deze zou in Maaseik komen te liggen.

 

Beverland

Beverland moet de toekomstige naam worden voor het nieuwe kinderpretpark. Dit is deels geïnspireerd op de achternaam van de eigenaar die Bevers is. Het park komt te liggen aan de Sportlaan 25 in Maaseik.

 

Attracties

Het pretpark moet zowel indoor en outdoor speelgelegenheid krijgen voor de kinderen en er is ook bevestigd dat er meerdere mechanische attracties zullen gebouwd worden. Over welke attracties het effectief gaat is tot op heden onbekend. De 2de vestiging zou als alles volgens plan loopt moeten openen tegen het einde van 2021.

 

Mega Speelstad

Het reeds bestaande kinderpretpark van de familie Bevers heet Mega Speelstad en bevindt zich in het kleine dorpje Wechelderzande, een deelgemeente van Lille. De vestiging bevat naast de gebruikelijke speelkooien ook een achtbaantje, een butterfly attractie, 3 draaimolens, een Luna Loop en Jungle Loop die beide gebouwd werden door Heege en nog een aantal andere ‘echte’ attracties. Goed voor 5000 vierkante meter binnenplezier en 9000 m² buitenplezier.