Slagharen renoveert klassieke Enterprise attractie

Het Nederlandse pretpark Attractiepark Slagharen is momenteel bezig met het ontmantelen van haar Schwarzkopf Enterprise attractie. Deze klassieker wordt technisch opnieuw op punt gesteld en krijgt een nieuw kleurtje.

 

Sinds 1977 draait de klassieke Schwarzkopf attractie haar rondjes in Attractiepark Slagharen. Dit jaar is het park bezig met de attractie volledig te reviseren, zowel technisch en cosmetisch. De attractie zal, vanaf het park weer open kan, ook een nieuw kleurtje hebben. Welke kleur houdt het park nog even geheim.

Toen de vorige directie de zone rond deze attractie aanpakte en meerdere nieuwigheden opende stond ook Enterprise op het lijstje van te verwijderen attracties, gelukkig bleef deze klassieker toch behouden omdat een van de nieuwigheden niet door ging.  

Bron en foto’s: Slagharen