Skylines Attractions demonstreert gethematiseerd ontwerp van Skywarp Orbit

Begin dit jaar konden we al bekendmaken dat het Amerikaanse bedrijf Skyline Attractions een nieuwe variant heeft klaarstaan op haar eigen Skywarp-reeks, namelijk de Skywarp Orbit. Eerder deze maand publiceerde het bedrijf een simulatievideo waarin we kunnen zien hoe haar nieuwste sensatie eruit zal zien met thematisering errond.

 

Skyline Attractions is een jonge speler in de pretparkwereld, maar is erg vooruitstrevend op vlak van moderne attracties. Zo bedacht het bedrijf de Skywarp-achtbanen, waarbij inzittenden meermaals doorheen dezelfde inversies gaan. Dankzij de vorm van deze attractie passeren de treintjes elkaar meermaals rakelings en gaan ze een tiental keer over de kop. De allereerste versie die het bedrijf bouwde kunnen we terugvinden in Six Flags Discovery Kingdom met Harley Quinn Crazy Coaster.

Begin 2020 pakte het park uit met een vernieuwde versie, de Skywarp Orbit. Dit is een aanvulling op de al bestaande Classic- en Horizon-uitvoeringen. In een nieuwe video, die het bedrijf publiceerde, kunnen we zien hoe het Skywarp Orbit-model eruit zal zien als het voorzien wordt met de thematisering die het verdient. Zo zijn er thema-elementen die zorgen voor near-misses en dat zorgt voor een algehele unieke ritervaring. Dat alles met een bijbehorend banjodeuntje!

 

 

In deze video valt ook meteen op dat het bedrijf ook inzet op een single train-editie (een versie met maar één treintje). Dit is nieuw in vergelijking met de initiële conceptversie van de Skywarp Orbit waarbij een trein uit meerdere delen bestond.

 

Bron: Skylines Attractions