Skyline Attractions introduceert nieuwe generatie compacte achtbanen

Skyline Attractions geeft haar aanbod aan compacte achtbanen een upgrade. Het bedrijf biedt een trio van dit soort attracties aan die oorspronkelijk de Skywarp, Horizon en Orbit genoemd worden. Voor de nieuwe generatie werd elk type volledig opnieuw ontworpen om zo een ​​verbeterde rijervaring en verhoogde betrouwbaarheid te bieden.

 

Skyline Attractions onthulde voor het eerst de Skywarp-achtbaan in november 2016 op de IAAPA Expo. Het idee achter de unieke attractie was om grote achtbaansensaties te bieden met een compacte voetafdruk en voor een fractie van de kosten van de concurrentie. Het bedrijf wou hiermee een spannende ervaring bieden die toegankelijk was voor elk park en elke bezoeker. De nieuwe generatie van deze attracties blijft dezelfde doelgroep aanspreken.

De eerste generatie van de Skywarp werd gebouwd in twee parken, namelijk Harley Quinn Crazy Coaster in Six Flags Discovery Kingdom en Tidal Twister in SeaWorld San Diego.

 

 

 

De verbeteringen die doorgevoerd zijn aan de nieuwe generatie zijn in de eerste plaats een aangepast aandrijfsysteem om de trein efficiënter en soepeler voort te stuwen. Een nieuw besturingssysteem om de installatiekosten te drukken en te zorgen voor minder storingen. Aangepaste stoelen en hoofdsteunen om een ​​groter aantal passagiers comfortabeler te laten plaatsnemen. Een nieuw en verbeterd baanontwerp om de rit soepeler te maken. Er zullen ook minder werknemers nodig zijn om de personeelskosten te verminderen. De fabrikant belooft ook een verbeterde zichtlijn, zodat het duellerende effect beter zichtbaar is.

 

Bron en foto: Skyline Attractions