Black Friday Special 2021

Het is Black Friday, en dat betekent maar één ding: De koopjesjacht kan weer beginnen! Ook dit jaar delen onze favoriete pretparken weer flinke kortingen uit tijdens deze periode. Wij gingen alvast op zoek naar de beste deals in Europa, want pretparken bezoeken is niet meteen de goedkoopste hobby. Wij zijn alvast niet verantwoordelijk voor je uitgavenstaat na het lezen van dit artikel!

 

Let op! Vooraleer je onderstaande aanbiedingen doorneemt wensen wij uitdrukkelijk de nadruk te leggen op het feit dat alle aanbiedingen onder voorbehoud zijn! In tijden van corona is een aankoop van een abonnement of een dagticket helemaal niet zonder risico.

Wij wensen onze lezers steeds zo goed mogelijk te informeren, maar onderstaande voordelen (en/of voorwaarden) kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen die de aanbieder daarvan oplegt. Dit kan zowel vóór als na de publicatiedatum van dit artikel zijn. De acties kunnen eveneens steeds onderhevig zijn aan voorwaarden die we niet vermelden. Raadpleeg dus steeds grondig de website van de aanbieder.

Vele abonnementen uit onderstaande lijst leveren ook voordelen op bij andere parken die ook in deze lijst voorkomen. Wees dus steeds voorzichtig en goed geïnformeerd bij het aankopen van één of meerdere producten.

Veel winkelplezier, en geniet van 2022 aan een voordelig(er) tarief!

 

België

Plopsa-parken België

Tot en met maandagavond 29 november 2021 is het Black Friday bij Plopsa, met 40% korting op tickets, tot 15 euro korting op jaarabonnementen en maar liefst 20% korting op een verblijf in het Plopsa Hotel.

 

Bobbejaanland

Bij Bobbejaanland hebben ze het niet over Black Friday, maar wel over Black November! Tot en met 3 december zijn er hoge kortingen op de seizoenspassen van 2022.

Boudewijn Seapark

Bij Boudewijn Seapark gooien ze een korting van 50% in de strijd. Deze actie loopt nog tot en met 28 november 2021 en is enkel toepasbaar op zomertickets die geldig zijn van 2 april t.e.m. 31 juli 2022.

Walibi Belgium

Ook in het land van de Kondaa worden er kortingen uitgedeeld. De Black Friday promotie is geldig zolang de voorraad strekt en tot 6 december 2021.

 

 

Nederland

Avonturenpark Hellendoorn

Het abonnement van Avonturenpark Hellendoorn kost nog slechts 49 euro, in plaats van 65 euro. Dit abonnement geeft ook heel wat andere voordelen. Zo kan je eenmaal gratis naar Fort Fun in Duitsland, Parque Aquatico in Portugal, Isla Mágica in Spanje, West Midland Safari & Leisure Park in Engeland, Pleasurewood Hills in Engeland, Drayton Manor in Engeland en Aqua Parc in Zwitserland. Daarnaast is er ook 30% korting op de toegang bij Cobac Parc, Parc Bagatelle, Zoo de la Fleche, Grand Aquarium, La Mer de Sable, Planete Sauvage, Aquarium Val de Loire en Mini Château die allen in Frankrijk gelegen zijn.

 

 

Dolfinarium Harderwijk

De Black Friday tickets kosten 12,99 euro per stuk. Dat is een korting van zo’n 15,00 euro per persoon.

Slagharen

Bij Slagharen vieren ze natuurlijk altijd feest, maar tijdens de maand november gaat het er ook nog eens een prijzenfeest door! Zowel de zilveren als de gouden abonnementen staan in de aanbieding.

Zilver abonnement: 39,90 euro i.p.v. 51,90 euro
Goud abonnement voor 59,90 euro i.p.v. 79,90 euro

 

Walibi Holland

Het zou geen Black Friday zijn als Walibi Holland niet van de partij is! Dit park biedt veelal de meest interessante korting(en) aan tijdens deze koopjesperiode. Ook dit jaar weet het park weer een goede deal op poten te zetten. Je kan van 26 tot en met 29 november 2021 een dagticket aankopen voor 24,50 euro. De tickets zijn geldig tijdens het seizoen van 2022 en hebben geen datum. Deze kan je dus verzilveren op een dag naar keuze.

 

 

Toverland

Tot en met zondag 28 november koop je je tickets voor Toverland met een fikse korting.
In de speciale Black Friday Ticketshop vind je flexibele tickets voor twee periodes, namelijk het Zomerseizoen en het Indoorseizoen.


Duitsland

Holiday Park

In het Duitse Holiday Park stunten ze met 40% korting op tickets. Er is ook een korting van 5 euro op jaarabonnementen.

 

Belantis

Belantis betekent momenteel zoveel als Besparen. Het park geeft een korting van zo’n 10 euro op haar gouden seizoenpas. Let op: Dit park maakt deel uit van Parques Reunidos. Dit betekent dat een abonnement op bijvoorbeeld Bobbejaanland of Slagharen al voor gratis entree kan zorgen in dit park.

 

Schloss Thurn

Ook het kleine parkje Schloss Thurn gooit zich in de strijd tijdens Black Friday. Met de code THURN2022 krijg je 20% korting op je seizoenpas.

 

Fort Fun

“Wij zien het zwart, en dat is gunstig voor jou”, valt er te lezen op de website van Fort Fun. Van 26 tot en met 29 november verkoopt het park ongedateerde dagkaarten voor 18 euro per persoon. Er zal ook een korting zijn op het abonnement, maar op het ogenblik van schrijven is die korting nog niet bekend.

 

Jaderpark

Van 26 november tot en met 3 december 2021 zullen fans Jaderpark een abonnement kunnen aanschaffen met een korting van 15%.

Legoland Deutschland

Het Duitse Legolandpark lijkt de naam Black Friday niet graag in de mond te nemen. Daar hebben ze het over de Black Fun Days Sale die doorgaan van 25 tot en met 28 november. Een dagkaartje te spenderen in 2022 kost je nog slechts 29,99 euro (i.p.v. 49,50 euro) en een jaarabonnement kost nog maar zo’n 59 euro (i.p.v. 85 euro).

 

Movie Park Germany

Ook Movie Park Germany neemt jaarlijks trouw deel aan Black Friday-deals.  Het park gooit opnieuw met kortingen op haar diverse formules van jaarabonnementen.

 

 

Schwaben Park

Dit pretpark biedt momenteel de mogelijkheid om tickets voor het seizoen 2022 met tot wel 12% korting aan te kopen. De gezinsjaarkaart 2022, waarmee je 9% kunt besparen, is zeker interessant voor gezinnen die wel vaker het park willen bezoeken. Het leuke van deze aanbieding is dat het niet helemaal een speciale Black Friday-aanbieding is. Je hoeft dus niet meteen te beslissen of je de tickets al dan niet veilig wilt stellen.

Frankrijk

Parc Spirou

Nog tot en met 02/01/2022 betalen personen die groter zijn dan 1,40 meter evenveel voor een jaarabonnement 2022 als personen die kleiner zijn dan die lengte. Het tarief voor die laatstgenoemde categorie werd zelfs al tijdelijk gereduceerd van 79 euro naar 69 euro.


Polen

Energylandia

Bij Energylandia hebben ze het niet over Black Friday, maar wel over Black Weeks. Voor het standaard ticket betaal je nu 129 złoty in plaats van 149 złoty.


Italië

MagicLand

De golf aan Black Friday-kortingen heeft ook het Italiaanse vasteland bereikt. Bij MagicLand, een pretpark in de buurt van Rome, worden er zelfs kortingen tot 65% uitgedeeld.

 

Mirabilandia

Hier gaan tijdens Black Friday de abonnementen de deur uit vanaf 59,90 euro. Let op: Dit park maakt deel uit van Parques Reunidos. Dit betekent dat een abonnement op bijvoorbeeld Bobbejaanland of Slagharen al voor gratis entree kan zorgen in dit park.


Spanje

BONO PARQUES

Via Bono Parques krijg je toegang tot wel 11 parken, en dat het hele jaar door. Hieronder vallen zowel Parque Warner Madrid als Parque De Attracciones. Zo’n abonnement gaat nu voor 119 euro over de toonbank i.p.v. 184 euro. Er is ook een zilveren variant die nu 109 euro kost i.p.v. 134 euro.

 

PortAventura World

Nog tot en met 29 november zijn er diverse kortingen terug te vinden op de website van het resort.

 

Noorwegen

Tusenfryd

Ook in Noorwegen wordt er gretig deelgenomen aan Black Friday. Het pretpark Tusenfryd geeft kortingen weg op de Maxi Season Pass en de Medi Season Pass. Let op: Dit park maakt deel uit van Parques Reunidos. Dit betekent dat een abonnement op bijvoorbeeld Bobbejaanland of Slagharen al voor gratis entree kan zorgen in dit park.


Verenigd Koninkrijk

Merlin Annual Pass

Rond deze periode van het jaar gooit de Britse afdeling van Merlin Entertainments Group met kortingen op de Britse Merlin-pass. Deze jaarkaarten geven je toegang tot diverse attractieparken, waaronder Alton Towers, Chessington World Of Adventures, Legoland Windsor en Thorpe Park. Ook andere attracties zoals Sea Life, The London Eye en The Dungeons kunnen met deze pass bezocht worden.

Zo, wij hopen hiermee de belangrijkste aanbiedingen van Black Friday 2021 verzameld te hebben. Mocht je toch nog een aanbieding gezien hebben die interessant is, en niet in bovenstaande lijst voorkomt, dan mag je die altijd delen via onze sociale media. Of wil je melden welke deals je zelf hebt gesloten? Dan mag je dat ook steeds delen met ons via de sociale media. Wij wensen je alvast veel shoppingplezier toe!