Avonturenpark Hellendoorn pakt uit met grote korting tijdens Black Friday

Het Nederlandse pretpark Avonturenpark Hellendoorn heeft haar campagne rond Black Friday op gang getrapt. Het pretpark gelegen in Overijssel zal dit jaar uitpakken met een grote korting. Dit nieuws kan Themeparkfreaks jullie als eerste brengen.

 

Op vrijdag 26 november is het opnieuw Black Friday. Op deze dag pakken winkels en bedrijven steeds uit met grote kortingen en de laatste jaren doen ook de pretparken mee met deze speciale dag. Avonturenpark Hellendoorn heeft ondertussen al haar Black Friday campagne op gang getrokken en zal binnen 20 dagen uitpakken met een korting van maar liefst 25% op de normale prijs.

Hierdoor zal het abonnement van Avonturenpark Hellendoorn nog slechts 49 euro kosten in plaats van 65 euro. Dit abonnement geeft ook heel wat voordelen. Zo kan je eenmaal gratis naar Fort Fun in Duitsland, Parque Aquatico in Portugal, Isla Mágica in Spanje, West Midland Safari & Leisure Park in Engeland, Pleasurewood Hills in Engeland, Drayton Manor in Engeland en Aqua Parc in Zwitserland. Daarnaast is er ook 30% korting op de toegang bij Cobac Parc, Parc Bagatelle, Zoo de la Fleche, Grand Aquarium, La Mer de Sable, Planete Sauvage, Aquarium Val de Loire en Mini Château die allen in Frankrijk gelegen zijn.

Maar ook biedt de pas voordelen binnen het park. Naast onbeperkt bezoekjes brengen aan het park, krijg je ook 10% korting in de Horeca en in de winkels. En wat het abonnement volgend jaar eens zo interessant maakt, is dat Avonturenpark Hellendoorn in 2022 uitpakt met een vierde achtbaan. Het gaat om een wilde muis achtbaan met draaiende karretjes die afkomstig is uit Mexico.

Alle informatie over Black Friday in Avonturenpark Hellendoorn kan je hier terugvinden.

 

Bron: Avonturenpark Hellendoorn