Uitgelicht: Jungle Rally – Djurs Sommerland

Jungle Rally is de kleinste achtbaan in het Deense pretpark Djurs Sommerland. Deze achtbaan opende in 2018 in het Aziatische themadeel van het park, naast de hangende achtbaan DrageKongen. Deze achtbaan is bedoeld voor de jongste bezoekers van het park.

 

Om de jongste bezoekers een eerst achtbaanervaring te bieden opende het Deense pretpark Djurs Sommerland in 2018 haar kleinste achtbaan Jungle Rally. Deze is in het park terug te vinden in het Aziatische themagedeelte.

Jungle Rally werd gebouwd door Zierer en is van het type Force Zero. De achtbaan heeft een bescheiden hoogte van 4 meter en een lengte van 70 meter, er wordt een snelheid bereikt van 24 km/u.

Over de baan rijdt een treintje met plaats voor 12 personen. Een ritje maken kan begeleid vanaf 90 cm, vanaf 120 cm mag je alleen instappen.