Black Friday Special 2022

Het is Black Friday, en dat betekent maar één ding: De koopjesjacht kan weer beginnen! Ook dit jaar delen onze favoriete pretparken weer flinke kortingen uit tijdens deze periode. Wij gingen alvast op zoek naar de beste deals in Europa, want pretparken bezoeken is niet meteen de goedkoopste hobby. Wij zijn alvast niet verantwoordelijk voor je uitgavenstaat na het lezen van dit artikel!

 

Let op! Vooraleer je onderstaande aanbiedingen doorneemt wensen wij uitdrukkelijk de nadruk te leggen op het feit dat alle aanbiedingen onder voorbehoud zijn!

 

Wij wensen onze lezers steeds zo goed mogelijk te informeren, maar onderstaande voordelen (en/of voorwaarden) kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen die de aanbieder daarvan oplegt. Dit kan zowel vóór als na de publicatiedatum van dit artikel zijn. De acties kunnen eveneens steeds onderhevig zijn aan (bijkomende) voorwaarden die we niet vermelden. Raadpleeg dus steeds grondig de website van de aanbieder.

Vele abonnementen uit onderstaande lijst leveren ook voordelen op bij andere partner- of zusterparken die ook in deze lijst voorkomen. Zo levert bijvoorbeeld een abonnement van Bobbejaanland (BE), Slagharen (NL) of Movie Park Germany (DE) wel eens dezelfde extra voordelen op, omdat al deze parken lid zijn van de groep Parques Reunidos. Wees dus steeds voorzichtig en goed geïnformeerd bij het aankopen van één of meerdere producten.

Veel winkelplezier, en geniet van 2023 aan een voordelig(er) tarief!

 

België

Plopsaland De Panne

Tot en met maandagavond 28 november 2022 is het Black Friday bij Plopsa, met 40% korting op tickets, tot 15 euro korting op jaarabonnementen en maar liefst 20% korting op een verblijf in het Plopsa Hotel.

Niet te vergeten dat Plopsaland ook stunt met een korting per gescoord WK-doelpunt door de Rode Duivels in Qatar. Laat ons alvast hopen dat het er een doelpuntenkermis wordt! #tisaanons

Bobbejaanland

Geniet extra voordelig van ’t plezantste land! Tijdens Black November trakteert Bobbejaanland op hoge kortingen op de GOLD en DIAMOND Pass voor seizoen 2023. Scoor je Bobbejaanland-abonnement tussen maandag 14 november en zondag 4 december 2022 en geniet tijdelijk van 40% korting!

 

Boudewijn Seapark

Tot en met 28 november betaal je online slechts 14,99 euro voor een kaartje! Het ticket is geldig van 1 april tot en met 31 juli 2023.

 

In de gaten te houden:

 

Walibi Belgium

We kunnen niet goed inschatten of Walibi Belgium zal deelnemen aan de Blak-Friday-gekte of niet, maar houd alvast hun website in de gaten. Meestal verschijnt er pas op Black Friday zelf een bericht.

 

Nederland

Slagharen

Bij Slagharen hebben ze het niet over Black Friday, maar wel over Black November! Deze week koop je een abonnement met 10% korting, je krijgt nog 15% korting op een brons abonnement. Wanneer je nu een abonnement koopt is deze geldig t/m 7 januari 2024! Extra lang genieten van je abonnement dus.

 

Avonturenpark Hellendoorn

Alleen op vrijdag 25 november kan je een abonnement voor het seizoen 2023 voor slechts 55 euro kopen.

 

Dolfinarium Harderwijk

De wondere waterwereld van heel dichtbij ontdekken voor een mooi prijsje? Dat kan nu, want ook dit jaar is het Dolfinarium weer van de partij met een spetterende Black Friday-actie. Koop vanaf vandaag jouw ticket voor het nieuwe seizoen voor maar 15 euro. De tickets kan je ieder moment tot en met 30 juni 2023 verzilveren en zijn vanaf de kerstvakantie al geldig!

 

Julianatoren

Bestel t.e.m. maandag 28 november een ticket voor juni 2023 ter waarde van 27,50 euro voor slechts 14,95 euro. Gebruik, tijdens je bestelling, de kortingscode BLFR-DEAL per ticket en profiteer van deze megakorting nu het nog kan!

 

In de gaten te houden:

 

Walibi Holland

De grote afwezige in deze lijst is voorlopig alvast Walibi Holland, hoewel dit park quasi altijd op Black Friday haar (hele) stoute schoentjes aantrekt. Op het moment dat dit artikel gepubliceerd wordt kan je toch maar best ook eens een kijkje nemen op hun website. Ook als het park niet zou meedoen aan Black Friday kan je er nog steeds voor 23,50 euro een ticket aanschaffen voor de Bright Nights.

 

Toverland

Ook Toverland lijkt nog even de adem in te houden alvorens het een woord over Black Friday wilt reppen. Als je van plan was om het park binnenkort te bezoeken, dan kan je maar beter op Black Friday eens een kijkje gaan nemen op hun webpagina.

 

Duitsland

Fort Fun Abenteuerland

Fort Fun AbenTEUERland hoeft helemaal niet ‘teuer’ te zijn! Van 25 tot 28 november zijn er de Black FUN-Days.

 

Weltvogelpark Walsrode

Koop nu de platina of gouden abonnementen voor een speciale prijs. Tot 30 november 2022 koop je drie platina of gouden abonnementen en betaal je er maar twee!

 

Belantis

Tot 30 november deelt Belantis kortingen uit op al haar abonnementen.

 

Schloss Thurn

Met de code THURN2023 ontvang je tijdelijk 20% korting.

 

Movie Park Germany

Ondanks de winterstop heeft Movie Park Germany toch nog enkele deals in de aanbieding. Zo geniet je van diverse kortingen op de verschillende abonnementen.

 

Legoland Deutschland

Tot en met 28 november stunt Legoland Deutschland met tickets aan halve prijs! Ook de abonnementen staan in de aanbieding! 

 

Holiday Park

Uiteraard kan ook Holiday Park niet ontbreken in deze lijst. Daar kan je tickets voor de wintereditie aan een voordeeltarief kopen. Ook de abonnementen staan in promotie!

 

Frankrijk

Futuroscope

Ook het Franse Futuroscope gooit zich in de strijd tijdens Black Friday. Zo zijn er de Black Futuro Days waar er wel 40% korting wordt gegeven!
De aanbieding is geldig voor alle reserveringen van 25 t/m 29 november, en dat voor een bezoek tussen 26 november en 2 januari. Om van de aanbieding te profiteren, moet je de promotiecode FUTURODAY  invoeren bij de stap “Bevestig en controleer uw reservering”.

 

Verenigd Koninkrijk

Lightwater Valley

20% korting op de Park Tickets en 2023 Season Passes. Gebruik gewoon de code ‘BLACKFRIDAY20’ bij het afrekenen om 20% korting te ontvangen. Alleen geldig op tickets voor standaardtoegang vanaf 4 jaar en tickets voor gehandicapten. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.

 

Merlin Annual Pass

Tijdens iedere Black Friday is ook de Britse Merlin Pass van de partij! Koop nu en bespaar tot £ 60 per persoon op jaarpassen in onze Black Friday EPIC-uitverkoop! Of bespaar tot £ 59,99 op maandelijkse lidmaatschappen zonder inschrijfgeld. Zo’n pasje geeft je onbeperkt toegang tot Chessington World Of Adventures, Alton Towers, Thorpe Park en Legolang Windsor, maar ook London’s Dungeon en het reuzenrad London Eye.

Polen

Energylandia

Tot en met 25 november kan je tickets kopen met een korting van 20 zloty. Tickets zijn geldig om te gebruiken tussen 26 november 2022 en 8 januari 2023.

 

Italië

MagicLand

Het Italiaanse pretpark MagicLand dat in de buurt van Rome ligt houdt het op het moment van schrijven liever wat mysterieus. Al een hele week is het park op sociale media aan het aftellen naar Black Friday! Houd deze website dus zeker in de gaten als je een trip naar Italië hebt gepland in 2023!

 

Mirabilandia

Ontdek nu de beste Black Friday-deals op Mirabilandia- en Mirabeach-jaarpassen: kortingen tot 30%! Koop je Pass 2023 vanaf slechts € 59,90

Spanje

PortAventura World

Het Spaanse pretpark biedt kortingen aan voor zowel overnachtingen als reguliere tickets!

 

Bono Parques

Bespaar tot 70 euro op een abonnement en geniet tot en met 31 december 2023 van diverse Spaanse daguitstappen.

 

Denemarken

Fårup Sommerland

Droom jij ook van een overnachting in het vierde beste hotel van Denemarken? Tijdens Black Friday kan je tot 33% besparen op een overnachting bij Hotel Fårup.

 

 

BonBon-Land

Een Gold Card voor het seizoen 2023 met veel voordelen voor slechts DKK 394 per kaart. Het park belooft alvast dat deze kaart niet goedkoper wordt – zelfs niet als openingsaanbieding-, dus dit is het moment om ze voor de goedkoopste prijs te krijgen.

 

Legoland Billund

Maak je klaar voor een aanbieding op hotelovernachtingen incl. 1-dagtickets met aankomst op geselecteerde dagen in 2023. Het aanbod gaat in op vrijdag 25 november 2022.

 

Noorwegen

TusenFryd

Van 18 november tot en met 4 december kan je bij TusenFryd abonnementen kopen met tot wel 25% korting.

 

Zweden

Skara Sommarland

30% korting op de Summer Country Card. De aanbieding is geldig van 21/11 tot 28/11.

 

Furuvik

Sea Cottages met 40% korting! Toegang tot het park is inbegrepen.

 

Kolmården

Deze uit de kluiten gewassen dierentuin verkoopt tijdens de Black Week abonnementen met wel 40% korting. Let op, want het aantal kaarten is beperkt!

 

Ierland

Emerald Park

Voorlopig heet het park nog Tayto Park, maar vanaf januari 2023 zal het grootste Ierse pretpark door het leven gaan als Emerald Park. Ook dit bijzondere pretpark zal zich schuldig maken aan Black Friday-aanbiedingen. Wat we precies mogen verwachten is nog niet duidelijk op het moment van schrijven, maar we raden je aan om de website in de gaten te houden.