Deens pretpark Bakken stuurt attractie Dillen op pensioen

Nadat het Deense pretpark Bakken enkele maanden geleden al aankondigde afscheid te nemen van haar achtbaan Racing, doet ze dit nu ook met de attractie Dillen. Deze Jet Ski attractie zal eveneens vervangen worden door iets nieuws.

 

Na 48 jaar sloot het Deense pretpark Bakken haar klassieke Zierer achtbaan Racing. Deze verdween in september 2020 uit het park en zal vervangen worden door een stevige thrill ride uit de stallen van het Nederlandse bedrijf KMG. Het gaat om een attractie van het type Move It 24 2.0.

Ondertussen maakte het park bekend dat ook de Jet Ski attractie Dillen het park verlaat. Deze werd gebouwd door Zierer. Ook hier zal later een nieuwe attractie geplaatst worden, welke dat zal worden is nog een beetje afwachten.

 

De ontmanteling is reeds gebeurt

Bron en foto’s: Bakken