Attractiepark Rotterdam krijgt schommelschip

Het nieuwe pretpark Attractiepark Rotterdam krijgt een schommelschip, dat laat het pretpark op hun Facebookpagina weten. Momenteel is er ook een reuzenrad in opbouw en zijn er al werken doorgevoerd aan een spookhuis. De blikvanger van het park is een 43 meter hoog draaiende restauranttoren.

 

Het nieuwe pretpark Attractiepark Rotterdam heeft een nieuwe attractie aangekondigd. Het gaat om een schommelschip dat momenteel gerenoveerd wordt bij staalbouw- en constructiebedrijf Van Der Most. De piratenboot wordt door het bedrijf volledig gereviseerd, dit wil zeggen dat de attractie gecontroleerd wordt en waar nodig ook hersteld zal worden. Attractiepark Rotterdam deelde alvast enkele foto’s van de attractie.

Normaal had Attractiepark Rotterdam al moeten af zijn in 2017, maar de bouwwerken liepen heel wat vertraging op door allerhande problemen. In 2018 opende de eerste attractie van het park, dit was een restauranttoren van 43 meter hoog, die de bezoekers een mooi uitzicht over Rotterdam geeft. Begin 2020 werd dan eindelijk gestart aan de opbouw van de tweede grote attractie van het park, dit is een reuzenrad van 45 meter hoog dat vroeger nog in Walibi Belgium heeft gestaan.

De bouwwerken in het park kunnen hier gevolgd worden.

 

Foto’s: Attractiepark Rotterdam