Movie Park Germany: Uitstel van de opening door corona virus

 

Door de beslissing van de staat NRW is er vanaf vandaag een grootschalige beperking van het openbare leven. Dit heeft ook gevolgen voor Movie Park Germany. Vanwege de huidige situatie hebben de lokale autoriteiten nu besloten dat het park de opening van het seizoen moet uitstellen tot ten minste 19 april. Om organisatorische redenen is Movie Park Germany daarom momenteel van plan om op 24 april 2020 te openen. Met het oog op de verdere ontwikkeling van de dynamische situatie behoudt Movie Park Germany zich het recht voor om de eerder gepubliceerde openingstijdenkalender voor het seizoen 2020 aan te passen na een eventuele opening van het park en deze naar behoefte te optimaliseren.

 

We kunnen deze beslissing goed begrijpen. Het is belangrijk dat wij, als een van de grootste pretparken in Duitsland, dit besluit ook volledig steunen. De veiligheid en het welzijn van onze bezoekers en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Movie Park Germany staat verder steeds in nauw contact met de lokale autoriteiten, die in direct contact staan met de staat NRW. We werken momenteel aan een catalogus van maatregelen die zo goed mogelijk worden voorbereid vóór de opening van het park en om ervoor te zorgen dat onze gasten ook in de toekomst van een zorgeloos verblijf kunnen genieten. In het algemeen volgt het park ook de hygiënerichtlijnen van de WHO en het Robert Koch Instituut (gelijkwaardig aan het Nederlandse Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

 

Om de huidige situatie bij de opening van het park in de toekomst aan te pakken en om zoveel mogelijk veiligheid te bieden, zal Movie Park Germany haar hygiënemaatregelen intensiveren. Alle medewerkers zijn gesensibiliseerd voor COVID-19 en zullen specifieke opleidingen blijven volgen in hun vakgebied en in de omgang met bezoekers. Dit geldt zowel voor de cateringsector als voor alle operationele activiteiten.

 

Het park staat ook in direct contact met de organisatoren van individuele evenementen die in de nabije toekomst voor Movie Park Germany gepland waren, om zo snel mogelijk een vervangingsdatum te zoeken.

 

Om onze bezoekers tegemoet te komen en hen meer planningszekerheid te bieden voor hun reis, heeft Movie Park Germany besloten de huidige annuleringsvoorwaarden en omboekingsperiodes in haar partnerhotels te verlengen. Gasten kunnen hun verblijf in onze partnerhotels tot drie dagen voor aankomst gratis omboeken.

 

Alle tickets voor een bezoek aan Movie Park Germany blijven geldig. Indien de bezoekdatum binnen de sluitingsperiode valt (voor 24 april 2020), bestaat de mogelijkheid van een gratis omboeking.

 

Meer informatie vind je op www.moviepark.nl.

 

Meer corona updates vind je hier.