Nieuwe themazone met drie nieuwe attracties in Movieland Park

Het Italiaanse pretpark Movieland Park, gelegen in Verona, zal dit jaar een nieuwe themazone openen waarin drie nieuwe attracties te vinden zijn. Om plaats te maken voor de nieuwe zone werd de Wild West stage zone afgebroken.

 

Dit jaar draait alles om de ruimtevaart bij het Italiaanse pretpark Movieland Park. Er komt een volledig nieuwe themazone die de naam Space zal dragen. In deze zone zullen drie nieuwe attracties hun opwachting maken.

Space Ranger worden botsauto’s waarbij men tegen elkaar in duel gaat. Het speciale aan deze wordt het feit dat er laserpistolen op gemonteerd worden.

Space Mission Orbit wordt een Shot Drop toren van S&S Sansei Technologies. In deze toren zal je omhoog gelanceerd worden als in een raket en weer naar beneden dalen in een vrije val.

Space Mission Mars wordt een simulator attractie. In deze familiale attractie zal je het gevoel krijgen dat je op ruimtereis gaat naar Mars. Deze beleving wordt versterkt door heel wat speciale effecten.

 

Bovendien zal Movieland Park dit jaar ook een nieuwe show aanbieden, Medusa – Epic show. Deze show zal plaatsvinden op de locatie van de verwijderde thrillride TR Machine. In deze show betreed je een Griekse archeologische plaats waar heel wat mysteries opduiken.

 

Op een aankondiging ter vervanging van de Schwarzkopf achtbaan Bronto Jet blijft het voorlopig nog wachten, mogelijk komt deze er volgend jaar.

 

Bron en foto’s: Movieland Park