Eerste winteropening Holiday Park Indoor overweldigend succes

Het afgelopen winterseizoen trok meer dan 18.000 bezoekers naar Holiday Indoor, een onverwacht succes. Holiday Indoor opende in 2019 en ging ook in de winter open, zodat bezoekers dit park ook op de sombere dagen konden bezoeken.

 

Voor het eerst in de geschiedenis konden de bezoekers ook in de winter het park bezoeken, dit dankzij de opening van het indoor gebied Holiday Indoor. In deze verwarmde hal kunnen de bezoekers een ritje maken op attracties als de Tabaluga achtbaan en Mia’s Elfenflug. Ook konden de bezoekers genieten van een ontmoeting met de Kerstman tijdens de kerstvakantie.

Behalve reguliere toegangskaartjes kan je in het park ook kinderverjaardagen of bedrijfsfeesten houden. Markus Kissel, parkmanager van Holiday Park: “De mogelijkheid om het vakantiepark te kunnen bezoeken, ongeacht het weer en het seizoen, is erg populair bij bezoekers. In de eerste helft van het winterseizoen, sinds november 2019, bezochten meer dan 18.000 bezoekers de winteropening van Holiday Indoor binnen. ”

 

Holiday Indoor is elk weekend geopend tot 28 maart en elke dag tijdens de wintervakantie. De toegangsprijs is € 9,99 voor een dagkaart. Jaarkaarthouders en inwoners van Hassloch hebben gratis toegang. Het hoofdpark wordt opnieuw geopend op 4 april 2020. Met de nieuwe attractie Dino Splash kunnen bezoekers uitkijken naar een spannende rit door een woeste rivier, langs grote rotsen en indrukwekkende dinosaurussen.

 

 

Bron en foto’s: Holiday Park