Nieuw indoorgebied met rollercoaster geopend in Holiday Park

Dit weekend is in het Plopsapretpark Holiday Park het nieuwe indoorgebied Holiday Indoor geopend. Het nieuwe gebied omvat 7 attracties waaronder ook een achtbaan. Daarnaast is er ook een theater gebouwd, een horecapunt en een souvenirwinkel.

 

Het Duitse Plopsa-park heeft er een nieuw indoor gebied bij! Dit weekend werd Holiday Indoor feestelijk geopend in Holiday Park gelegen in de Duitse deelstaat Pfalz. Het indoorgebied is gethematiseerd naar Studio 100 figuurtjes zoals Heidi, Tabaluga en Mia & Me.

In het indoor gebied zijn er verschillende attracties terug te vinden zoals een Heidi dierenmolen en een Windstar Z attractie van Zamperla. Het achtbaanaanbod van Holiday Park komt door het indoorgebied terug meer in evenwicht. Naast de grote achtbanen zoals Sky Scream en Expedition G-Force is er nu ook terug opnieuw een familie achtbaan in het park.

 

Deze familie achtbaan heeft de naam: Tabalugas Achterbahn gekregen en heeft een treintje in de vorm van een slee. De achtbaan is dezelfde als de achtbaan van het Belgische pretpark Plopsa Indoor Hasselt en het Nederlandse pretpark Plopsa Indoor Coevorden. Ze werden gebouwd door de fabrikant Zierer.

 

 

Bron: Plopsa Fans

Foto’s: Plopsa + Ramona Bender (Instagram)