Darien Lake opent metershoge zweefmolen Skyscreamer

Darien Lake zoekt volgend seizoen grote hoogtes op met de gloednieuwe Skyscreamer attractie. In deze attractie neem je plaats in een uit de kluiten gewassen zweefmolen, waarbij je hoog in de lucht zal rondzweven.

 

Het Amerikaanse pretpark Darien Lake gaat sinds kort opnieuw door het leven als een Six Flags park. De groep nam het park opnieuw over nadat het van 1995 tot 2006 het park in haar bezit was geweest.  De nieuwe eigenaar neemt meteen de koe bij de horens en neemt het park mee op in haar investeringsronde. Darien Lake krijgt namelijk volgend jaar een metershoge zweefmolen als nieuwe attractie, deze zal de naam Skyscreamer dragen.

 

 

Skyscreamer

Skyscreamer wordt een zogenaamde Star Flyer attractie, gebouwd door de Australische bouwer Funtime. Wij kennen deze bouwer van Mega Mindy flyer in Plopsa Coo en Rox Flyer in Plopsaland De Panne.

De nieuwe Skyscreamer zal plaats bieden aan 32 personen die op een hoogte van 80 meter rondzweven aan een snelheid van 60 km/u. De opening is gepland voor de lente van 2019.

 

 

Bron en foto: Six Flags