Paramount London onthult nieuwe concept arts

De organisatie van het nieuwe Paramount pretpark dat in 2020 te Londen moet openen, heeft een aantal nieuwe concept arts vrijgegeven.

Het filmpark zal Europa’s grootste indoor waterpark krijgen. Ook verscheidenen bioscopen, restaurants, attracties en enkele hotels. De totale oppervlakte van het nieuwe Paramount resort zal meer dan 350 hectaren groot zijn. Daarnaast moet het nieuwe pretpark 27.000 jobs creëren.

Het park zal ook samen werken met de BBC waardoor een aantal bekende programma’s zoals Top Gear, Sherlock en Doctor Who een plaatsje in het park zullen krijgen. Ook Wallace & Gromit zullen in het park te zien zijn.

Het hele project zal 2,5 miljard euro kosten wat gigantisch veel is. In Spanje is men ook al bezig met een Paramount pretpark te bouwen, maar dat project loopt zeer moeizaam. Een decennia geleden zei de groep de pretparkwereld nog vaarwel, nu lijkt er met de nieuwe projecten verandering in te komen.