Bouwaanvraag The London Resort ingetrokken

Opnieuw krijgen de initiatiefnemers van The London Resort een zware klap te verwerken. Vorig jaar werd er een bouwaanvraag ingediend, maar onlangs werd duidelijk dat deze ondertussen terug werd ingetrokken.

 

De vraag rijst of The London Resort ooit echt gebouwd zal worden. Na meer dan tien jaar staan de initiatiefnemers nog altijd nergens. Vorig jaar werd er een bouwaanvraag ingediend maar deze is onlangs terug ingetrokken. Dit komt doordat het gebied waar het gigantische pretparkresort zou gebouwd worden een beschermde status heeft gekregen. Daarnaast moet er ook een ferry terminal verplaatst worden. De directeur van The London Resort blijft optimistisch en belooft dat er dit jaar nog een nieuwe aanvraag zal worden ingediend.

Het resort zou op een boogscheut van Londen gebouwd worden. Het park zou attracties krijgen die rond de films van Paramount Pictures draaien. Zo werd er al één gebied aangekondigd dat in het teken van dino’s komt te staan. Vorig jaar maakte het toekomstige park bekend dat het in 2025 zou willen openen.

 

Bron: Bloloop.com

Foto’s: The London Resort