Derde nieuwe atractie Fantasy Island wordt indoor coaster

Het Engelse pretpark Fantasy Island zal dit jaar uitpakken een nieuwe indoor achtbaan. Onlangs maakte het pretpark ook al bekend dat het nog twee andere thrillrides zal openen. De investeringen komen er sinds het pretpark in handen is van nieuwe eigenaars.

 

Het Engelse pretpark Fantasy Island, gelegen te Lincolnshire aan de Engelse oostkust, kwam in 2016 in handen van de Mellors Group. De groep redde het park nadat het bijna failliet ging. Sindsdien lijkt het weer de goede kant op te gaan voor het park en wordt er stevig geïnvesteerd.

 

Fantasy Island zal dit jaar een nieuwe achtbaan openen. Dit blijkt uit foto’s die opdoken op de Facebook fanpagina van het park. Op de parking van Fantasy Island staan de karretjes van de Ice Mountain rollercoaster die we kennen van Winter Wonderland in London. Ice Mountain is een indoor Wilde Muis achtbaan met draaide karretjes. De achtbaan stond vroeger ook al eens in het park en zal nu dus weerkeren.

 

De attractie is eigendom van de Britse exploitant Mellors die nog drie andere rollercoasters bezit. De Mellors Group bezit dus Fantasy Island in Engeland en reist ook nog met verschillende attracties rond op het kermis circuit. Vorig jaar kocht de groep ook een pretpark in de Verenigde Arabische Emiraten, het pretpark kreeg de naam Fantasy Island Dubai.

 

 

Onlangs raaktes nog ander nieuws bekend over dit Engelse pretpark, namelijk dat er nog twee andere attracties van Mellors naar Fantasy Island zouden komen in 2018. Het gaat om de Magic van Mellors, dit is een attractie van het type Magic Megadance van de Duitse fabrikant Huss. De tweede thrillride is de Robrahn van Mellors, een Frisbee die eveneens door Huss gebouwd werd.

 

Foto’s: Fantasy Island Xtra – Fanpage