Twee achtbanen en tal van andere nieuwe attracties voor Fantasy Island

Het Britse pretpark Fantasy Island opent dit jaar verschillende nieuwe attracties. Het gaat onder meer over twee achtbanen, twee thrillrides en drie familieattracties. Een deel van deze attracties zullen maar tijdelijk in het pretpark verblijven dat de deuren op 12 april opnieuw opent.

 

Naast de achtbaan met draaiende karretjes, de geliefde Spinning Racer die vroeger over de Duitse kermissen rondreisde, is nu ook bekendgemaakt dat er meerdere andere nieuwe attracties naar het park komen. De tweede nieuwe grote attractie is The Guardian, al is het nog niet helemaal duidelijk wat voor attractie dit juist wordt.

Fantasy Island promoot de attractie alvast als een spannende zoektocht waarin je volledig wordt ondergedompeld in een wereld waarin elke beweging je lot bepaald. De attractie zal alleen geschikt zijn voor mensen vanaf 140 centimeter groot en de bezoekers zullen een moedige strijd moeten leveren om de groeiende duisternis het hoofd te bieden.

 

Wat de derde grote nieuwe attractie wordt is nog niet bekendgemaakt. Verder komen er wel nog 4 tijdelijke familieattracties, het gaat om Lady Bugs, Pirate Ship, Teacups en Apple Coaster. Deze laatste is een familieachtbaan van het type Wacky Worm/Big Apple die normaal rondreist op de Engelse kermissen met de Mellors Group. De Mellors Group is een exploitantengroep die eveneens eigenaar is van het pretpark en die ook met Ice Mountain Coaster en Spinning Racer over de kermissen rondreizen.

 

Bronnen: The Lincolnite, rcdb, Fantasy Island

Foto Fantasy Island