Gulliver’s Valley Resort heeft derde achtbaan geopend

Gulliver’s Valley Resort opende in de zomer van 2020 en is het 4de pretpark van de Gulliver’s groep. Het park opende onlangs haar 3de achtbaan. Net zoals de andere achtbanen van het park gaat het hier ook om een kinderachtbaan.

 

Gulliver’s Warrington is het grootste pretpark van de groep en bevat zelfs een heuse houten achtbaan. Gulliver’s Valley Resort is dan weer het jongste pretpark van de groep en werd geopend in de zomer van 2020. Het park opende initieel met 1 rollercoaster zijnde Rocky Ridge Railway, een Zamperla Mini Mouse die daarvoor nog haar rondjes maakte als Runaway Mine Carts in Gulliver’s Warrington.

In 2021 opende meteen een tweede achtbaan, deze keer een gloednieuwe. De achtbaan kreeg de naam Grand Prix Racers en is een Race Coaster van SBF Visa Group. Eenzelfde exemplaar opende in 2022 ook in Gulliver’s Milton Keynes en voor 2023 staat er ook eentje gepland in Gulliver’s Warrington.

Ook dit jaar opende in Gulliver’s Valley Resort een nieuwe achtbaan, deze keer gaat het om een Big Apple achtbaan waarvan de fabrikant niet gekend is. Hiermee telt het park nu 3 achtbanen, evenveel als Gulliver’s Warrington en Gulliver’s Milton Keynes. Enkel Gulliver’s Matlock Bath heeft slechts 1 achtbaan.

Opgelet:

De Gulliver’s parken zijn iets of wat speciaal. Alleen volwassenen onder begeleiding van kinderen zijn toegestaan in de parken. Als je aan de ingang aankomt zonder kinderen kom je er niet in. Er kunnen uitzonderingen gemaakt worden, maar dit kan alleen met op voorhand schriftelijke toestemming.

 

Bron: rcdb

Foto’s: Diary of a RollerCoaster Girl