Gerstlauer gaat nieuwe Infinity Coaster bouwen in Amerika

Ride Entertainment, het bedrijf die de achtbanen van Gerstlauer Amusement Rides in Amerika bouwt, heeft aangekondigd dat Gerstlauer een overeenkomst getekend heeft voor de productie van een one of a kind Infinity Coaster in de Verenigde Staten van Amerika. Welk park de achtbaan besteld heeft, blijft voorlopig nog even geheim, maar dit zal binnenkort onthuld worden voor het grote publiek.

 

Dit voorjaar maakte Ride Entertainment bekend dat Gerstlauer een nieuwe achtbaan in Amerika zou gaan bouwen. Onlangs werd duidelijk dat Glenwood Caverns Adventure Park in Colorado deze nieuwe achtbaan bij Gerstlauer besteld had. Het wordt een Euro-Fighter achtbaan op bijzondere hoogte die de naam Defiance krijgt.

Ondertussen is naar buiten gekomen dat Gerstlauer nog een tweede achtbaan in 2022 mag bouwen in Amerika. Deze keer gaat het om een unieke Infinity Coaster waarvoor het park nog even geheim blijft. Toch zal het niet lang meer duren of we zullen weten welk pretpark de achtbaan besteld heeft want dit zal onthuld worden op de IAAPA Expo in Orlando die plaatsvind in november.

“Ik ben voortdurend verbaasd over hoe het team van Gerstlauer met unieke uitdagingen overweg gaat”, zegt Ed Hiller, CEO en oprichter van Ride Entertainment. “Gasten zullen als eerste deze nieuwe Infinity Coaster willen uitproberen aangezien deze op een bijzondere locatie gebouwd zal worden.”

 

Bron: Amusement Today