Bayern-Park krijgt een nieuwe hoofdingang

Het Duitse pretpark Bayern-Park zal vanaf volgend seizoen een nieuwe hoofdingang hebben. De werkzaamheden zijn hiervoor al gestart. Het park liet ook al weten dat er nog andere nieuwigheden op het programma staan.

 

Bayern-Park zal volgend jaar haar bezoekers verwelkomen via een nieuwe hoofdingang. Deze nieuwe ingang komt te liggen links van de oude ingang en in het gebied waar de oudste attracties van het park te vinden zijn. Voorheen betrad je het park via een oude boerderij.

De nieuwe ingang zal vijf poortjes tellen waar enkele torentjes boven staan. Boven het middelste poortje zal ook het logo van het park te vinden zijn. Deze ingang is maar een van de nieuwigheden die we mogen verwachten in het park, de andere worden later bekendgemaakt.

 

Bron en foto: Bayern-Park