Nieuw minigolfterrein in Gulliver’s World Warrington

Het Engelse themapark Gulliver’s World Warrington heeft deze zomer een nieuwe attractie in hun aanbod. De nieuwe attractie is een minigolfterrein en is volledig gethematiseerd. Het terrein is te vinden in het Safari Kingdom waardoor er tussen de golfbanen enkele wilde Afrikaanse dieren te vinden zijn.

 

In het Engelse Warrington heeft Gulliver’s World een nieuw minigolfterrein geopend. Dit kreeg de naam Cape Canyon Crazy Golf en is te vinden in het Safari Kingdom gebied. Safari Kingdom staat volledig in het thema van Afrika. Zo staan er tussen de golfbanen een olifant en enkele giraffen.

Wie wil minigolven zal hiervoor overigens geen extra geld moeten betalen. Dit is inbegrepen in je dagticket van het park. Wel zal het park een borgsom vragen voor de geleende clubs, uiteraard krijg je dit bedrag terug bij teruggave van de clubs.

 

Bron & Foto’s: Gulliver’s World