Gulliver’s World dient aanvraag in voor gloednieuw vakantiepark

Pretpark Gulliver’s World in Engeland dient een bouwaanvraag in voor het bouwen van een gloednieuw vakantiepark met maar liefst 79 familiehuisjes en een hondenkennel. Het park beschrijft het als een ‘Center Parcs-achtige vakantiepark’.

 

79 familiehuisjes, een huisdierenresort, avontuurlijke activiteiten voor kinderen met onder andere speeltuinen en klimmuren, een spa, sportfaciliteiten en zelfs een opleidingscentrum voor medewerkers. Al deze zaken zullen deel uitmaken van het nieuwe vakantie-resort van het Engelse pretpark Gulliver’s World.

 

Vorig jaar maakte het park reeds bekend dat ze een ‘Center Parcs-achtige vakantiepark’ willen bouwen. Een bouwaanvraag werd sinds kort aangevraagd. Het resort zal zijn stek krijgen in het zuidoosten van de Old Hall.

Volgens de ingediende formulieren krijgt het een totaalplaatje van £5.600.000 (€ 6.441.083) en zou voor een enorme groei zorgen binnen de economie. Tevens zorgt het toekomstige resort voor 41 nieuwe jobs. Ook de natuur krijgt een nieuwe kans door aanbouw van nieuwe biotopen. De biodiversiteit zou door het park zorgen voor een positieve impact.

 

 

Bron: Warrington Guardian, Gulliver’s World