Achter de schermen bij Disneyland met nieuwe serie op Disney+

Disney+ heeft een nieuwe serie online geplaatst met dit keer in de hoofdrol verschillende attracties uit de Disney-parken. De serie kreeg de naam Disney – Achter de attractie en neemt je mee in een kijkje achter de schermen van enkele topattracties. De eerste 5 afleveringen zijn nu beschikbaar.

 

De online streamingsdienst Disney+ heeft een nieuwe serie beschikbaar gesteld over Disney-attracties. Disney heeft wereldwijd parken, zoals in Verenigde Staten, Japan, China en natuurlijk Frankrijk. Al deze parken hebben meestal ook attracties met hetzelfde thema of gewoon een kopie van een attractie uit een ander Disneypark. De nieuwe serie neemt je mee achter de schermen van zo’n bekende attractie en vertelt jou het achtergrondverhaal van deze attractie. Wie bedacht de attractie? Waarom juist deze attractie? Dat kom je allemaal te weten in deze serie.

De serie kreeg de naam Disney-Achter de attractie en ondertussen zijn er al 5 afleveringen beschikbaar. De eerste aflevering gaat over Jungle Cruise, een rondvaart die je kan terugvinden in Disneyland Park Anaheim, Magic Kingdom, Tokyo Disneyland en Hong Kong Disneyland. De andere 4 afleveringen gaan dan weer over Haunted Mansion, Star Tours, The Twilight Zone of Terror en de Space Mountain. In de aankondiging op sociale media laat Disney+ alvast uitschijnen dat er nog meer afleveringen komen.

 

Bron: Disney+

Foto: TPF – Gregory Dewulf