Bezoek alle Disneyparken met de wereldreis van Disney

Voor wie geen genoeg kan krijgen van Disney is er nu de exclusieve Disney-wereldreis. In 3 weken tijd bezoek je alle Disneyparken wereldwijd. Daarnaast breng je ook een bezoek aan de Eiffeltoren, de Taj Mahal en de Piramides van Giza. Ook krijg je de mogelijkheid om meerdere grote steden te bezoeken tijdens de reis.

 

Disney organiseert volgend jaar een exclusieve wereldreis. De reis gaat door van 9 juli 2023 tot en met 1 augustus 2023. Tijdens deze wereldreis bezoek je alle Disneyparken ter wereld. In de Verenigde Staten vind je 6 parken verspreid over 2 resorts. Het ene resort is gelegen in Anaheim, nabij Los Angeles (Californië) waar je 2 parken vindt. Het Disneyland park in Anaheim was destijds ook het allereerste Disney Park dat werd geopend. Het andere resort, heet het Walt Disney World en ligt de stad Orlando in de staat Florida. Verder heeft Azië ook enkele parken, dat zijn 2 parken in Tokio (Japan), 1 park in Shanghai (China) en 1 park in Hong Kong (China). Uiteraard vind je ook nog 2 parken in Parijs.

 

Naast de parken kun je ook verschillende steden en andere bezienswaardigheden bezoeken. Zo is er een stop voorzien in San Francisco waar je de kans krijgt om The Walt Disney Family Museum te bezoeken. Ook andere steden zoals Tokyo, Shanghai, Hong Kong en Parijs kunnen worden bezocht. Je krijgt er de kans om de Taj Mahal, de Piramides van Giza en de Eiffeltoren te bezoeken. Tijdens de 24-daagse reis verblijf je in world-class accommodaties en word je vervoerd in een luxe VIP Boeing 757. Doordat er maar 75 personen plaats is de reis al volgeboekt. Momenteel werkt men met wachtlijsten. Wie interesse heeft zal daarvoor wel diep in de buidel moeten tasten want de reis kost omgerekend bijna 105.000 euro per persoon. Meer info vind je op Adventuresbydisney.com .

 

ONdertussen zijn alle plekjes uitverkocht.

 

bron & foto: Adventuresbydisney