Openingsdatum Phantasialand bekendgemaakt

Op donderdag 10 juni mag Phantasialand zijn deuren terug openen. Het park en zijn hotels zullen vanaf die dag weer geopend zijn, dit is echter enkel voor bezoekers en gasten die een officieel erkende coronatest bij zich hebben met een negatief resultaat. Wie gevaccineerd is hoeft zich niet te laten testen, die hoeft enkel zijn vaccinatiebewijs te tonen.

 

Phantasialand mag op 10 juni terug openen. Het park vraagt aan gasten om een officieel erkende coronatest met een negatief resultaat bij zich te hebben. Je zult je ook niet kunnen testen bij het park zelf, enkel testen uit officieel erkende testcentra gelden. Deze mag maar 24 uur oud zijn en is van toepassing bij gasten vanaf 6 jaar.

Wie gevaccineerd is, hoeft zich niet te laten testen, hiervan moet je wel het vaccinatiebewijs kunnen tonen. Dit mag geen kopie zijn en moet minstens 14 dagen oud zijn. In het park moeten er overal mondmaskers worden gedragen. Dit moeten medische maskers zijn of van het type FFP2.

Al deze maatregelen zullen streng gecontroleerd worden. Wie aan de ingang de testen of bewijzen niet bij zich heeft, wordt niet toegelaten in het park. Ook in het park zal er gecontroleerd worden of iedereen zich houdt aan de regels. Tickets dienen online besteld te worden, deze zijn met een vaste datum. In de week betaal je € 39,50 euro, in het weekend is dat € 44,50 euro.

 

Bron: Phantasialand

Foto: Gregory Dewulf / TPF