Dino’s in Safariland Stukenbrock

Het Duitse park Safariland Stukenbrock presenteert dit jaar een nieuwe attractie. In het park zijn er sinds kort nieuwe bewoners, namelijk dinosaurussen. Bezoekers kunnen deze gigantische reptielen spotten vanuit hun wagen in de autosafari.

 

Safariland Stukenbrock is een park in Duitsland dat zowel attracties als dieren in hun aanbod heeft. De dieren kun je daarnaast ook spotten vanuit jouw eigen wagen. Sinds dit jaar is de autosafari uitgebreid met een dinosaurusbos.

In dit bos zullen de bezoekers gigantische beelden tegenkomen van dinosaurussen. Zo is te zien op de sociale media van het park hoe dino’s in het park worden geplaatst. Het is volgens het park de bedoeling om een echt ‘Jurassic Park’-gevoel te creëren. Bezoekers zullen zo bekende dinosaurussen uit deze legendarische filmreeks kunnen spotten. Denk hierbij maar aan een Tyrannosaurus rex of raptor. Andere parken zoals Plopsaland De Panne, Plopsa Coo of Holiday Park hebben eerder ook al dinosaurussen toegevoegd aan hun park. Met deze uitbreiding wordt de trend rond dino’s verder gezet.

 

Bron en foto’s: Facebook Safariland Stukenbrock