Bestemming Atlantis in het nieuwe “Studio 100 Story Studio”

Vanaf 29 mei kan je op de Meir in Antwerpen genieten van de allereerste immersive story in België. Deze gloednieuwe beleving, aangeboden door Studio 100 en CityCubes, brengt je naar de verzonken stad Atlantis.

 

Ondanks dat het vreemde tijden zijn, blijft Studio 100 investeren. Dit keer in samenwerking met het Antwerps marketingbureau, CityCubes. Op de Meir in Antwerpen heeft Studio 100 namelijk een nieuwe vestiging geopend met de naam: Studio 100 Story Studio.

In de Studio 100 Story Studio zal op 29 mei de allereerste immersive story van België vertoond worden. Aan de hand van spectaculaire, levensgrote projectieschermen wordt het verhaal verteld. Dit in combinatie met een luisterverhaal dat zal verteld worden via koptelefoons. Het belooft een spannend avontuur te worden dat met veel humor zal worden gebracht.

Het verhaal gaat over de verzonken stad Atlantis en al zijn geheimzinnige mysteries die diep in de oceaan verstopt liggen. Samen met archeologe Jane Clark (Tine Embrechts) ga je op zoek naar de verzonken stad. James Cooke neemt de rol van Zeus op zich, terwijl Sven De Ridder Poseidon zal spelen. Ook Peter Van De Velde is van de partij want hij speelt de halfgod Atlas.

Tickets kosten voorlopig 20 euro door een lanceringskorting van 20%. Kinderen betalen dan weer 16 euro. Het bestellen van tickets kan via de website van Studio 100. De Studio 100 Story Studio is gelegen op het volgende adres: Meir 57 te Antwerpen.

 

 

Bron: Studio 100.com

Bron foto: Studio 100.com