Legoland New York is bijna klaar voor opening

Het gloednieuwe Legoland park in New York deelde onlangs een filmpje waarin we zien dat het park zich klaarmaakt voor de opening. Wanneer de opening precies zal doorgaan hangt af van de overheidsmaatregelen aangaande het coronavirus.

 

Legoland New York liet fans onlangs virtueel al een keertje het park bezoeken, want een fysisch bezoek is momenteel nog niet mogelijk. In een filmpje krijgen we een blik op de toegangspoort en de de ingangszone met grote souvenirwinkel. Ook zien we enkele van de grootste attracties, zoals de achtbaan Dragon Coaster, een Zierer Force Five met darkride-gedeelte en de kleinere Dragon’s Apprentice, welke door Zamperla gebouwd werd. Verder zien we het LEGO Castle-hotel voorbijkomen en uiteraard ook Miniland, een gebied vol miniaturen gebouwd uit Lego.

 

 

Wie het park bezoekt zal ook kunnen plaatsnemen in de unieke darkride Lego Factory Adventure Ride. In deze attractie zullen de bezoekers professor Brick ontmoeten die hen meeneemt op een onvoorspelbaar avontuur doorheen een Legofabriek. Onderweg komen ze heel wat vreemde figuurtjes tegen. Halfweg de rit zullen de voertuigen, ontwikkeld door ETF, volledig omdraaien en halt houden bij een scherm. Op dit scherm zullen de inzittenden hun voertuig zien veranderen in Legoblokjes en nadien op magische wijze ook zichzelf.

Via een speciaal ontwikkelde technologie zullen ook bepaalde attributen van de bezoekers zichtbaar worden op het scherm en dankzij de tracking technologie zullen de figuurtjes ook alle bewegingen van de bezoeker volgen en uitvoeren.

Deze attractie werd gebouwd in samenwerking met Holovis.

 

 

Wanneer de opening precies zal plaatsvinden is nog even afwachten. Normaal stond deze al in 2020 gepland, maar dat was buiten het coronavirus gerekend dat roet in het eten strooide.

 

Bron: Legoland

Foto’s: Legoland